Blog Oh! Blog For Sale!

Published On November 3, 2007
32 Comments Leave a Comment

32 replies on “Blog Oh! Blog For Sale!”

salam bob,
aisey,syg btol la klu jual..buatan malaysia nie..rse baik bg sape2 handle blog nie..bob support underground jek..rsenye,rme jek yg nk tlg handle ker..de byk blog yg sy tgk kat internet..utk memudahkan org tue,die open kat sape2 jdi penulis kat blog die..ok jgak ape..sy bkan ape,syg la jgak trademark malaysia jdi camnie..tp nie semua bob nyer keputusan..it’s all up tu you..nie cadangan sy jek..heee..

a brilliant decision. aku pun akan jual kalau jadi bob.

kenapa?
kalau katakanlah harga blog nie USD6000 (macam bloggingfingers.com), maknanya penjualan blog ini adalah satu langkah yang bijak.

5 bulan untuk RM20,000 adalah satu investment yang bagus.

kenapa lagi?
sebab, lepas ni bob akan buat satu lagi website yang sama cuma nama domain berbeza. ditambah dengan theme bob yang dasat. still boleh buat duit lagi apa. lagi bagus kalau bob kenakan syarat pembelian blog ini mesti disertakan lagi dengan link asal blog baru bob.

p/s: itu kalau aku yang jadi bob, webmaster blog ini.

alamak.. made in malaysia nih.. rugi lor.. aku baru je ingt nk blaja wat theme nih. nie pon aku br pas alter satu theme ko, theme tue skg aku tgh gune kt blog. xleh hold dulu ke? may be try carik author sambilan laen..

pasni ko taknak berblogging lagi ke..aisehh sayang btol blog nih..kasi link kt site marketplace..aku cari tak jumpa la bob..nak tgk bape org bid 🙂 all the best bob!

Bob Reply

@ayahshiva.. you can bid it on Site Marketplace. I’ll sell it on next week 🙂

@vangardx/@flisterz – commitment to work and my offline biz. 🙂

Leave a Reply to hafreze Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *